De beurs World of Technology & Science 2016 vindt begin oktober plaats. Dat is nog een half jaar in de toekomst en toch willen wij onze vrienden docenten en studenten motiveren om nu al te registreren om twee redenen:

  1. Een uitstap naar de beurs is de moeite waard en neemt u best nu reeds mee in uw planning voor volgend schooljaar. Op de beurs vindt u als elektronikus niet alleen “industriële elektronica” maar tevens “industriële automatisering” en “motion & drives” wat het spectrum breed en interessant maakt.
  2. Wil u profiteren van het gadget, zal u snel moeten zijn want 1,500 stuks zijn snel gereserveerd als op 17 maart de registratie voor iedereen open gaat.

Wij willen bovendien het ontwikkelen van elektronica en het realiseren ervan in de onderwijswereld stimuleren. Daarom bieden wij elke docent het volgende aan: Stuur een lijst van de studenten met wie u de beurs wil bezoeken (voornaam, naam, e-mailadres, naam onderwijsinstelling) naar matthieu.samain@eurocircuits.com en wij zorgen voor de aanmelding van uzelf en de studenten. Bezoek de beurs met uw studenten en verschaf u de toegang door het via onze link bekomen gratis toegangsbewijs. Na de beurs krijgt u voor elk lid uit de lijst die ons effectief op de beurs heeft bezocht, een tegoedbon voor de productie van PCBs bij Eurocircuits, ter waarde van 25 Euro. Dit kan u gebruiken als ondersteuning voor uw volgende elektronicaproject dat u met uw studenten zal ondernemen. Wij hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen.

De WoTS-badge is een leuk beursgadget – registreer nu!

 

WoTS-badge, het beursgadget voor de branche Industriële Elektronica, is een plezant gadget waarvan u de functie zelf makkelijk kan programmeren via een simpele app. Bekijk het hier.

De WoTS-badge is een idee en ontwikkeling van Salland Electronics en Eurocircuits. De WoTS-badge is een display bestaande uit 85 LEDs die men eenvoudig op kleding kan bevestigen. De WoTS-badge is een lichtkrant en kan een grote variatie aan teksten of eenvoudige animaties tonen. Met een gratis app (Android, IoS en Windows) is de WoTS-badge eenvoudig te programmeren. Via het scherm van uw smart phone kan u eenvoudig teksten ingeven of afbeeldingen tekenen. De WoTS-badge maakt contact met de telefoon via de nieuwe Nordic nRF52832 Bluetooth 4.0 LE chip.

Ook via een PC-applicatie en USB kabel kan u de WoTS-badge programmeren. Bij normaal gebruik werkt de WoTS-badge ongeveer 8 uur op een batterijlading. Daarna is hij in tien minuten weer opgeladen via de USB-aansluiting. Verder is de WoTS-badge ‘hackable’, zodat slimmeriken hun eigen applicaties kunnen ontwikkelen.

In totaal produceert Azteco Electronics 1.500 gadgets. Het gadget kan u alleen bekomen. als u zich als bezoeker voor de beurs aanmeldt en tijdens de registratie aangeeft dat u het gadget wil ophalen en vervolgens de beurs en ons ook effectief bezoekt wat uiteraard het doel is.

Registreer nu als Eurocircuits klant als eerste via deze link en verzeker u van uw gadget en een gratis toegangsbewijs. Vanaf 17 maart zal iedereen kunnen registreren en is het aantal gadgets mogelijk snel uitgeput.

Meer info over de World of Electronics vindt u hier.