De beurs World of Technology & Science 2016 vindt begin oktober plaats. Dat is over een week. Een goede reden voor onze vrienden docenten en studenten om zich snel te registreren want een uitstap naar de beurs is de moeite waard. Als elektronikus vindt u er niet alleen “industriële elektronica” maar tevens “industriële automatisering” en “motion & drives” wat het spectrum breed en interessant maakt.

Wij willen bovendien het ontwikkelen van elektronica en het realiseren ervan in de onderwijswereld stimuleren. Daarom bieden wij elke docent het volgende aan: Stuur een lijst van de studenten met wie u de beurs wil bezoeken (voornaam, naam, e-mailadres, naam onderwijsinstelling) naar matthieu.samain@eurocircuits.com en wij zorgen voor de aanmelding van uzelf en de studenten. Bezoek de beurs met uw studenten en verschaf u de toegang door het via onze link bekomen gratis toegangsbewijs. Na de beurs krijgt u voor elk lid uit de lijst die ons effectief op de beurs heeft bezocht, een tegoedbon voor de productie van PCBs bij Eurocircuits, ter waarde van 25 Euro. Dit kan u gebruiken als ondersteuning voor uw volgende elektronicaproject dat u met uw studenten zal ondernemen. Wij hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen.

The WoTS-badge is an idea and development of Salland Electronics and Eurocircuits. The WoTS-badge is a display of 85 LEDs which you can simply pin on your clothing. De WoTS-badge can display a large variety of texts and animations.